Diensten overzicht zorg
Interim-leidinggevende

Een interim-leidinggevende  van  Fenom voegt, naast de afgesproken opdracht , altijd iets extra’s toe aan de organisatie. We kijken naast de uitstaande opdracht namelijk ook altijd naar de kracht van het team en de kansen van de organisatie en brengen daarmee de organisatie naar een hoger niveau.  

Fenom  gaat uit van de ambitie van de organisatie en de persoonlijke drijfveren van teamleden. We brengen de organisatie op basis van waarderend onderzoek in beweging, waarbij gebruik gemaakt wordt van de kwaliteiten binnen het team. We stimuleren medeverantwoordelijkheid om verandering duurzaam te laten zijn. We schetsen een lonkend perspectief dat energie genereert bij het team. Wij werken, samen met het team, aan thema’s die ook op lange termijn zichtbaar en voelbaar zijn. Een leidinggevende van Fenom zorgt voor een voelbare, positieve verandering op meerdere vlakken.  

Kwartiermaker

Een interim-kwartiermaker van Fenom zet zijn kennis en expertise in ten dienste van de ambities van de zorginstelling. We sluiten aan bij wat goed is en ondersteunen bij het versterken van beleid en organisatie van integratie van cliënten. 

Meer weten?

Vraag het Nico van der Velden

06 24 70 08 53
n.vdvelden@fenom.nl