Primair Onderwijs
Intern begeleider

Een school heeft de verantwoordelijkheid om de zorg voor leerlingen te organiseren. De realiteit is dat een goede intern begeleider soms lastig te vinden is. Fenom biedt IB+ en zet zijn kennis en expertise in ten dienste van de ambities van de onderwijsorganisatie. We sluiten aan bij wat goed is en ondersteunen bij het versterken van onderwijskundig beleid en kwaliteitsverbetering. De intern begeleider zorgt gedurende de werkzaamheden te allen tijde voor draagvlak bij het team en een goede afstemming met de opdrachtgever. 

Directie

Een interim-directeur van Fenom voegt, naast de afgesproken opdracht, altijd iets extra’s toe aan de school. We kijken naast de uitstaande opdracht namelijk ook altijd naar de kracht van het schoolteam en de kansen van de school en brengen daarmee de school naar een hoger niveau. 
Fenom gaat uit van de ambitie van de school en de persoonlijke drijfveren van teamleden. We brengen de school op basis van waarderend onderzoek in beweging, waarbij gebruik gemaakt wordt van de kwaliteiten binnen het team. We stimuleren medeverantwoordelijkheid om verandering duurzaam te laten zijn. We schetsen een lonkend perspectief dat energie genereert bij het team. Wij werken, samen met het team, aan thema’s die ook op lange termijn zichtbaar en voelbaar zijn. Een schoolleider van Fenom zorgt voor een voelbare, positieve verandering op meerdere vlakken. 

Meer weten?

Vraag het Erik Verstegen

06 21 85 39 16
e.verstegen@fenom.nl