Ik zoek een interimmer

Voor elke opdracht de juiste kandidaat

Zoek je een ervaren interim IB’er, zorg- of kwaliteitscoördinator of orthopedagoog?  Wil je een verandering laten doorvoeren door een professional van buiten? Of kun je wel een extra paar handen gebruiken voor een specifieke uitdaging?

Bij interim zorg & kwaliteit van Fenom – onderdeel van B&T – beginnen we met het verkennen van de opdracht en het maken van een helder profiel. We inventariseren de ‘harde’ voorwaarden (zoals kennis en ervaring), maar de ‘zachte’ kant is minstens zo belangrijk. Die gaat over persoonlijkheid en de ‘klik’. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

Passie en drijfveren

Voor elke opdracht zoeken wij een professionele interimmer die waarmaakt wat wij beloven. Dat doen we vanuit onze kernwaarden plezier, ontwikkelkracht, duurzaamheid en groei. We kennen de kwaliteiten van onze interimmers, hun drijfveren en karakter. Zo vinden we altijd een kandidaat die past binnen jullie organisatie en bij jullie vraag.

Heldere werkwijze

Besluit je met ons in zee te gaan? Onze interimmer kan snel starten met het analyseren van de situatie en het maken van een plan van aanpak. Zo weet je hoe de interimmer te werk wil gaan, wat hij of zij daarbij nodig heeft en welke doelstellingen wanneer worden gerealiseerd. En mocht een interim-manager door omstandigheden uitvallen, dan leveren wij altijd snel een nieuwe kandidaat. Dat garanderen we.

Effectief schaduwmanagement

Elke interimmer wordt begeleid door een ervaren schaduwmanager vanuit Fenom. De schaduwmanager is niet alleen sparringpartner en vraagbaak voor de interimmer, maar ook de schakel tussen Fenom en de opdrachtgever. Gedurende het traject zijn er regelmatig momenten waarop je met de interimmer en de schaduwmanager de stand van zaken kunt bespreken. Zo nodig kunnen we ook een beroep doen op de expertise van collega’s binnen Fenom en onze moederorganisatie B&T.

Meer weten?

Vraag het Erik Verstegen

06 21 85 39 16
e.verstegen@fenom.nl