Ik ben een interimmer

Ben jij toe aan een nieuwe stap?

Uitdagende opdrachten in het onderwijs, uitstekende ondersteuning van ons bureau en een goede beloning. Dat is wat Fenom – onderdeel van B&T- onze interim IB’ers, zorg-/kwaliteits-coördinatoren en orthopedagogen biedt.

De opdrachten waar onze interimmers zich in vastbijten, zijn vaak uitdagende, complexe en strategische vraagstukken. We hebben hoge ambities. Dat vraagt niet alleen iets van onze interimmers, maar óók van ons. Wij zorgen voor uitstekend schaduwmanagement en jij kunt als interimmer terugvallen op onze brede kennis en ervaring. Je hoeft daarvoor niet altijd zelf het initiatief te nemen. Drie keer per jaar organiseren wij een inspiratie-bijeenkomst voor onze interim-collega’s en hebben zij de mogelijkheid om deel te nemen aan het gevarieerde scholingsaanbod van onze vakmanschapslijn.

Meld je aan

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven interim professionals met een passie voor onderwijs . Ben je een ervaren interim IB’er, zorg-/kwaliteits-coördinator en/of orthopedagoog en ben je toe aan een nieuwe uitdagende opdrachten met uitstekende ondersteuning door ons bureau en een goede beloning? Of ben je je nog aan het oriënteren op een mogelijke vervolgstap in je carrière? Plan via onderstaande button een direct een kennismakingsafspraak in met Erik Verstegen.

TIP: Lees ons boekje Interim-management in het onderwijs. Vraag hier een gratis exemplaar aan.

Meer weten?

Vraag het Erik Verstegen

06 21 85 39 16
e.verstegen@fenom.nl