Fenom interim zorg & kwaliteit

Heb je tijdelijk een collega nodig op het gebied van zorg of kwaliteit? Wil je een verandering laten doorvoeren door een professional van buiten? Of kun je wel een extra paar handen gebruiken voor een specifieke uitdaging? Onze interim IB’ers, zorg- en kwaliteitscoördinatoren en orthopedagogen zijn gepokt en gemazeld in de praktijk en vinden complexe opdrachten een uitdaging.

Voor elke opdracht zoeken wij een professionele interimmer die waarmaakt wat wij beloven. Dat doen we vanuit onze kernwaarden plezier, ontwikkelkracht, duurzaamheid en groei. We kennen de kwaliteiten van onze interimmers, hun drijfveren en karakter. Zo vinden we altijd een kandidaat die past binnen jullie organisatie en bij jullie vraag.

Heldere werkwijze

Onze interimmers werken volgens de principes van het waarderend onderzoek. Dit betekent dat ze altijd aansluiten bij wat er al goed gaat. Het versterken en verder laten groeien van die successen maakt veel positieve energie en plezier vrij. Dat bepaalt voor een groot deel het resultaat van ons werk. De interimmers van Fenom zijn niet alleen waarnemers, maar verbeteren jullie zorg- en kwaliteitsbeleid voor de lange termijn. Zo dragen zij bij aan jullie ambities.

Meer weten?

Vraag het Erik Verstegen

06 21 85 39 16
e.verstegen@fenom.nl