Ik zoek een interimmer

Een professionele tijdelijke kracht nodig op het gebied van interne begeleiding, zorgcoördinatie en/of kwaliteitscoördinatie (IB/ZC/KC)? Omdat je een verandering wilt realiseren en dat extern wilt beleggen? Of omdat je school voor een specifieke uitdaging staat en je wel wat extra handen kunt gebruiken? Wat de reden ook is, Fenom interim IB+ is je graag van dienst.

Als je ons vraagt een interim-IB’er/ZC’er/KC’er te zoeken, starten wij met het verkennen van de opdracht. Op basis daarvan stellen we een helder profiel op. We inventariseren de ‘harde’ voorwaarden (kennis, ervaring), maar de ‘zachte’ kant is minstens zo belangrijk. Persoonlijkheid dus, de ‘klik’. Kwaliteit staat altijd voorop.

Drive
Voor elke opdracht zoeken wij een professionele interimmer die waarmaakt wat wij beloven. Vanuit onze kernwaarden plezier, ontwikkelkracht, duurzaamheid en groei. We weten waar ze goed (en minder goed) in zijn en kennen ook hun drijfveren en karakter. Zo vinden we altijd een kandidaat die past binnen jullie organisatie en bij jullie vraag. Een kandidaat die wij met vertrouwen aan je voorstellen.

Heldere werkwijze
Onze medewerkers werken volgen de principes van het waarderend onderzoek. In de kern houdt dit in dat ze aansluiten bij wat er al goed gaat. Het versterken en verder doen groeien van die successen maakt veel positieve energie en plezier vrij. Dat bepaalt in grote mate het succes van onze werkwijze. De interimmers van Fenom zijn niet slechts waarnemers. Ze bieden een duurzame impuls aan het zorg- en kwaliteitsbeleid en leveren daarmee een bijdrage aan de ambities van jullie organisatie.

Plan van aanpak
Als je met ons in zee gaat, dan kunnen onze interimmers snel starten. Na een gedegen analyse van de situatie formuleren ze eerst een plan van aanpak. Daardoor heb je snel in beeld hoe de interimmer te werk wil gaan, wat hij of zij daarbij nodig heeft en welke doelstellingen wanneer worden gerealiseerd. Mocht een interimmer door omstandigheden uitvallen, dan leveren wij altijd snel een nieuwe kandidaat. Opvolging is gegarandeerd.

Effectief schaduwmanagement
Elke interim-ib’er wordt begeleid door een ervaren schaduwmanager vanuit Fenom. De schaduwmanager is niet alleen sparringpartner en vraagbaak voor de interimmer, maar ook de schakel tussen Fenom en jou als opdrachtgever. Gedurende het traject zijn er regelmatig momenten waarop je met de interimmer en de schaduwmanager de stand van zaken kunt bespreken. Zo nodig kunnen we ook een beroep doen op de expertise van onze moederorganisatie B&T.

Meer weten?
Heb je een opdracht voor één van onze ervaren interim-IB’ers/ZC’ers/KC’ers? Neem dan contact op met Erik Verstegen en hij gaat direct voor je aan de slag!

Meer weten?

Vraag het Erik Verstegen

06 21 85 39 16
e.verstegen@fenom.nl