Ik ben een (interim-) intern begeleider, zorgcoördinator of kwaliteitscoördinator

Ben je een ervaren (interim-) IB’er, ZC’er of KC’er? En ben je toe aan een nieuwe stap? Fenom interim IB+ biedt uitdagende opdrachten, uitstekende ondersteuning vanuit ons bureau en een goede beloning.

Wij zoeken gedreven professionals die kunnen waarmaken wat wij onze opdrachtgevers beloven. Onze kernwaarden zijn plezier, ontwikkelkracht, duurzaamheid en groei. Fenom interim IB+ werkt volgens de principes van het waarderend onderzoek, wat inhoudt dat we altijd aansluiten bij wat al goed gaat. Het versterken en verder doen groeien van die successen maakt veel positieve energie en plezier vrij. Dat bepaalt in grote mate het succes van onze werkwijze.

Als interimmer van Fenom ben je niet alleen waarnemer. Jij biedt een duurzame impuls aan het zorg- en kwaliteitsbeleid en daarmee aan de ambities van je opdrachtgever. Spreekt dit alles je aan? Dan komen we graag in contact met jou!

Schaduwmanagement
Wij bieden uitdagende opdrachten. Dat vraagt niet alleen iets van jou, maar ook van ons. Wij werken met schaduwmanagement: een persoonlijke sparringpartner en vraagbaak bij wie je altijd terecht kunt. Ook kun je een beroep doen op de kennis en ervaring die binnen ons bureau, en bij onze moederorganisatie B&T, beschikbaar is.

Kom kennismaken!
Overweeg je aan de slag te gaan als interim-IB’er ZC’er of KC’er? Wil je meer weten over werken voor Fenom of heb je andere vragen? Plan via onderstaande button direct een online kennismakingsgesprek in met Erik Verstegen, coördinator Fenom interim IB+.

Meer weten?

Vraag het Erik Verstegen

06 21 85 39 16
e.verstegen@fenom.nl