home

Fenom zoekt een trainee

Samen met B&T, Penta Rho en Infinite zijn wij op zoek naar trainees. Vanaf september 2021 werk je mee met onze onderwijsprofessionals om in tien maanden tijd jezelf te ontwikkelen als adviseur. Je doorloopt een inspirerend trainingsprogramma samen met de trainees van de andere drie bedrijven.

Wij zoeken een creatieve, ondernemende persoonlijkheid die de uitdaging aan wil gaan om het plezier in ons team te vergroten. Nieuwsgierig naar deze mogelijkheid? Ga voor meer info en het sollicitatieformulier naar traineeworden.nl en solliciteer voor 9 mei.

Oud-trainee Hannie: “Iedere collega bij Fenom is belangrijk, ons team is klein en hecht. Dat betekende voor mij dus ook dat ik direct actief aan de slag mocht en er een beroep werd gedaan op mijn zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Ik vind dat aspect heel leuk, want ik houd van initiatief nemen. Ik krijg de vrijheid om zelf ideeën te bedenken over hoe we Fenom kunnen professionaliseren en aan kunnen sluiten bij de klanten. Zo heb ik bijvoorbeeld geleerd hoe ik een website moet bouwen, ben ik samen met een collega projectleider, werk ik intensief met mijn collega’s samen bij trainingen en mag ik mijn eigen acquisitie doen. Hoe gaaf als je in je eerste jaar als trainee al de kans krijgt om zelf nieuwe klanten te werven? Soms vraagt het ook van mij om erg flexibel te zijn en kansen ook echt aan te grijpen. In het begin is je agenda nog best leeg, en jij bent degene die je agenda gaat vullen! Het was een overgang om vanuit de universiteit, waarin je in het programma meedraait, nu zelf te beslissen wat ik wilde leren en doen. Eigenaarschap heb ik enorm ontwikkeld in het traineejaar! Vakinhoudelijk leer ik ontzettend veel van mijn collega’s. Zij hebben zoveel ervaring en zo’n groot netwerk en daar mag ik van profiteren. Ik stel hen kritische vragen, waarvan zij weer kunnen leren. Ook heb ik veel ideeën over hoe onze generatie werkt en zich ontwikkelt. Bij Fenom krijg ik de kans om zelf aan te geven welke projecten ik graag zou willen doen en wat ik zou willen leren.”

 

Meer weten? vraag het
Hannie Doornbos 06 28 02 77 48 h.doornbos@fenom.nl
Meer weten? vraag het
Rob Hanse 06 24 88 21 52 r.hanse@fenom.nl