Coaching

Door middel van coaching brengen we mensen doelgericht in beweging. Een coach van Fenom heeft oprechte aandacht en onderzoekt samen met gecoachte naar de volgende ontwikkelstap. De huidige praktijk en de al aanwezige kwaliteiten vormen het uitgangspunt. Van daaruit wordt samen gewerkt aan de volgende ontwikkelstap. De focus ligt daarbij op bewustwording en persoonlijke groei. Onze coaches hebben ruime onderwijservaring en werken op elke laag binnen de organisatie. Zij gebruiken verschillende technieken en werkvormen, maar werken daarbij altijd vanuit een waarderend kader.

Beeldcoaching

Veel van onze coaches zijn gecertificeerd beeldcoach. Door te kijken naar beelden vanuit de eigen praktijk wordt gereflecteerd op het eigen handelen. Het is een krachtige manier om in ontwikkeling te komen.

Critical friend

Iedereen kent de behoefte om over onderwerpen te sparren. Onze coaches worden dan ook vaak gevraagd als critical friend. Als critical friend stellen zij provocatieve vragen en denken mee vanuit verschillende perspectieven. Dit geeft meer inzicht in de eigen aanwezige kwaliteiten, het gewenste toekomstbeeld en de manier om dit te bereiken.

Meer weten?

Vraag het Caroline Erkens

06 30 26 71 75
c.erkens@fenom.nl